top of page
image6.jpeg

Eleonor Bonnevier

Så länge jag kan minnas har jag fascinerats av färg, form & material. Alltid älskat att uttrycka mig genom mode & inredning. Att arbeta med neurodesign & designfulness är en stor passion jag har & en tydlig drivkraft för mig är att få sprida mer kunskap om detta & genom mina uppdrag göra skillnad.

 

Inredningsdesign & färgsättning är något som jag vet berör på ett djupare plan. Att vi människor påverkas känslomässigt, därmed påverkas även våra beteenden av de miljöer vi vistas i & färgerna vi omger oss med. Vi befinner oss dagligen i olika typer av rumsligheter & att bli medveten om hur dessa miljöer påverkar oss, är enligt mig både smart, hållbart & ett effektivt sätt att få en härligare & en mer välmående vardag.

 

Jag arbetar genomgående med alla sinnen. Till exempel kan doft förstärka en upplevelse i våra rum. Dofter påverkar våra humör & våra beteenden. Att arbeta med doft, ljud, ljus såväl som känslan i material är självklart för mig. 

 

Att genom mina inredningar, färgsättningar & stylingar få skapa rumsligheter & miljöer där jag får bidra till att människorna som vistas där ex. mår lite härligare, presterar bättre, lättare kopplar av, blir mer kreativa, sover djupare eller skrattar mer, det är min absolut största drivkraft!

bottom of page